Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Konya'da

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir dizi programlara katılmak ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere Konya'ya geldi.

 

Bakan Bozdağ, programları kapsamında ilk olarak Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Selçuk Üniversitesi'nin mevcut durumu hakkında bilgiler alan Bakan Bozdağ, SÜ Alaeddin Keykubad Yerleşkesi Sultan Alparslan Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu’nda düzenlenen Selçuk Üniversitesi 2022 - 2023 Akademik Yılı açılış törenine katıldı.

Bakan daha sonra Konya Adliyesi’ni ziyaret etti. Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal’dan adliye çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Bozdağ, adliye çalışanlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı.

Bozdağ, Konya Adliyesi ziyaretlerinin ardından 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Karatay Gençlik Merkezi’nde Valilik tarafından düzenlenen yemek programında Gazi ve Şehit aileleri ile bir araya gelerek hasbihal etti.

Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ, daha sonra Valilik makamında Konya ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı. Sayın Bakan, Konya'nın genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında Vali Vahdettin Özkan’dan bilgiler aldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a programları sırasında; Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Selman Özboyacı, Abdullah Ağralı ve Gülay Samancı, 25 ve 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, HSK Birinci Daire Başkanı Halil Koç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ile protokol üyeleri eşlik etti.