Akbıyık, 'Bu Seçimlerin Kazananı, Kaybedeni Yok'

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Mustafa Akbıyık, “Bu seçimlerin kazananı, kaybedeni diye bir şey yok.

Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. BTSO Başkanı Akbıyık, seçim sonuçlarını gazetecilere değerlendirdi.

Oda üyelerinin kendisine yeniden teveccüh göstermesinin ardından Beyşehir ve bölgesine hizmet etmeye kaldıkları yerden devam edeceklerini vurgulayan Akbıyık, “Beyşehir’imizi en iyi şekilde, en iyi yerlerde temsil edeceğiz. Bu memleketin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın bu memleketi terk etmemesi ve yine bu memlekette kalması için, istikballeri için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

"HERKESLE BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Beyşehir’in iş insanı, sanayicisi, esnafı ve vatandaşlarıyla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bir arada olmaya devam edeceklerini de vurgulayan Akbıyık, şöyle devam etti:

“Bugüne kadar hep birlikte olduk. İyi günlerinde insanımızın sevincini paylaştık, kötü günlerinde acılarına ortak olduk, paylaştık. Paylaşmaya da devam edeceğiz. Aynı şekilde devam edeceğiz. Bana güvenen insanları Allah’ım mahcup etmesin inşallah. Allah’ımdan dileğim bu görevleri layıkıyla yerine getirmeyi nasip etmesidir.

"ÜYELERİMİZ BÖYLE TAKDİR ETTİ"

Tüm üyelerimizi, takım arkadaşlarımızı ve karşı taraftaki arkadaşları da tebrik ve takdir ediyorum. Bu seçimin kazananı, kaybedeni diye bir şey yok. Takdir, üyelerimizindi, üyelerimizde böyle takdir etti.

Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkese saygılar sunuyorum.”

Akbıyık, oda başkanlığında yönetim kurulu ve meclis başkanlığı seçimlerinin ise önümüzdeki hafta yapılacağını sözlerine ekledi.