Beyşehir Belediyesi'nden Eğitime Tam Destek

BEYŞEHİR - Beyşehir’deki tüm okullara yapılan çeşitli yardımların ve yeni düzenlemelerin daha da hızlanacağını vurgulayan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun şu ifadeleri kullandı. “ Eğitim gören tüm okullarda bahçe düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor.

       Bu çalışmalar kapsamında İhsan Kabadayı ortaokulunun giriş kapısının yenilenmesi, okul bahçe duvarlarının korkulukları, çok amaçlı spor salonu ve bahçe zemininin sıcak asfalt ile kaplanması oldu. Bu çalışmalarda bizleri mutlu eden en önemli etken çocuklarımıza en iyi eğitim öğretim alanı oluşturmak, onların sevinçlerine ortak olmak. Tek bir Çocuğumuzun mutluluğunu görmek bizleri daha da hizmet aşkına bürüyor. Dolayısıyla sadece bu okul için değil Beyşehir’deki tüm okullara hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu hizmetlerin yansıra öğrencilerimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, şahsıma ve ülkemiz adına hizmet eden tüm çalışanlara dua edeceklerini söylemeleri bizlere yetiyor” şeklinde konuştu.

         Okullara yardım bu yıl da devam etti. Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam hatip lisesine 10 adet kamelya, İhsan Kabadayı Ortaokulu’na çok amaçlı spor salonu ve okul bahçesine sıcak asfalt uygulaması yapıldı.