Beyşehir’de Davraz Özel Güvenlik hizmete girdi

BEYŞEHİR - Hacıarmağan Mahallesi, Güllüoğlu İşhanı’nda açılan Davraz Özel Güvenlik Şubesi ilçeye hizmet vermeye başladı.

Açılış töreninde konuşan Şirket Müdürü İzzet Güney, özel güvenlik sektörünün dünyadaki yeri ve Türkiye’deki durumunu değerlendirdi. Özel güvenlik sektörünün dünyada 100 milyar dolarlık ciroya ulaşan bir sektör olduğunu, Türkiye’de ise bunun 3 milyar dolar civarında olduğunu vurgulayan Güney, “Üzülerek belirtmek istedim ki; Türkiye’deki özel güvenlik sektörünün yüzde 60’ı yabancı sermaye şirketlerinin elindedir. Şubemiz bu açıdan bakıldığında ülkemiz ve Beyşehir için büyük önem arz etmektedir. 

Az önce belirttiğim gibi sektörde yabancı hegomanyasını azaltmak bakımından büyük destek sağlayacaktır. Aynı zamanda Beyşehir’imizin ekonomisine katkı sağlayacaktır. Şirketimiz açısından bakıldığında ise ulusal marka olma yolunda çok büyük bir adım atılmıştır. Özel güvenlik sektörü her geçen gün hızla büyüyen bir sektördür. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de sektörün en az yüzde 20 büyümesi ve istihdama büyük katkı sağlaması beklenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle konuşmamı bitirirken katılımınızdan dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyor şubemizin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Davraz Özel Güvenlik Beyşehir Şubesi Müdürü Mürsel Bozkurt da, konuşmasında açılışa iştirak eden tüm davetlilere teşekkür etti. Bozkurt, özel güvenlik şubesinin ilçeye ve bölgeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından Davraz Özel Güvenlik Şubesi’nin açılışı dualar eşliğinde kurdela kesilerek gerçekleştirildi.