Beyşehir'de Durdurulan Otomobilden Silah Ve Mermi Çıktı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, polis tarafından şüphe üzerine durdurulan otomobilde ve ikametlerde ele geçirilen silah ve mermilerle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Müftü Mahallesi’nde kanal kenarında devriye görevi ifa ettiği sırada durumundan şüphelendiği içerisinde 2 kişi bulunan bir otomobili durdurdu.

Araçta yapılan kontrolde 1 adet ruhsatsız 9 milimetre çapında tabanca ve şarjörü ile 6 mermi ele geçirilen ekipler, şahısların ikametlerinde de arama gerçekleştirdi.

Adreslerde yapılan aramada, 36 adet 9 milimetre çapında tabanca mermisi, 1 adet tabanca şarjörü, 2 adet tabanca namlusu ve atım yatağı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 201 adet tabanca parçası ile 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin sonrası; savcılıktaki sorgulamasının ardından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.