Beyşehir’de İlköğretim Haftası düzenlenen Törenlerle Kutlanıyor

BEYŞEHİR - 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu’nun düzenlemiş olduğu İlköğretim Haftası programına İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Necati Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Şube Müdürlerimiz, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in yeni eğitim öğretim yılı mesajı okundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk günün anlam ve önemini belirten konuşmasında ’’İlköğretim Haftasının öğrenci ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere bütün eğitim camiasına, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyor; sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum’’ dedi.

Programın devamında Atatürk Ortaokulu öğrencileri folklor ekibinin oyun gösterileri sunuldu. Öğrenciler İlköğretim Haftası adlı şiirlerini okudular. Öğretim yılının ‘’Atatürk ve Eğitim’’ konulu ilk dersi Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu öğretmenlerinden Turhan Ertuğrul tarafından verildi.

Daha sonra Okulun dördüncü sınıflarından bir grup öğrenci birinci sınıf öğrencilerine “Okulumuza Hoş Geldiniz” çiçeğini verdiler ve program sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa Konuk İlköğretim Haftasının çeşitli etkinliklerle 9-13 Eylül tarihleri arasında okullarda coşkuyla kutlanacağını söyledi.