Beyşehir’in Dış Mahallelerinde Yol Seferberliği

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kış mevsimi öncesinde dış mahallelerde yol yapım çalışmalarını yoğunlaştırdığını söyledi.

         Yol yapım mesaisinin yürütüldüğü yerleşim merkezlerinden bir tanesinin de Sadıkhacı Mahallesi olduğunu hatırlatan Özaltun, burada yeni açılan güzergahların renkli kilitli parke taşlarıyla kaplanarak  yolların daha estetik bir görünüme kavuşturulduğunu belirtti.

       Altyapı ve drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından anılan yollarda üst yapıya yönelik faaliyetlerin başlatıldığını vurgulayan Özaltun, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Sadıkhacı Mahallesi’nde üst yapıya yönelik olarak kilitli parke taşı döşeme uygulamalarında farklı desenlerle göze de hoş gelen çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda, yerleşim merkezinde mezarlık önü, eski belediye hizmet binası karşısı ile eski Yukarı Mahalle’de mesai gerçekleştiriliyor. Çalışmalar havalar müsaade ettiği sürece iş tamamlanıncaya kadar devam edecek. Benzer çalışmalar, diğer dış mahallelerimizde de durmadan sürüyor” dedi.