Beyşehir'in Gururu Üzümlüspor'dan Belediye'ye Ziyaret

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinin amatör futboldaki gururu Üzümlüspor Futbol Kulübü futbolcuları Beyşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Makamında Üzümlüspor Kulübü Başkanı Ali Ece, antrenör Hasan Hüseyin Yücesu ve yöneticilerle birlikte Üzümlüsporlu futbolcuları kabul eden Belediye Başkanı Adil Bayındır, Süper Amatör Küme'ye yükselme başarısını gösteren takımı kutladı.

Beyşehir ilçesinin temsilcisi olan Üzümlüspor'a önümüzdeki sezon katılacağı Süper Amatör Küme'de de başarılar dileyen Başkan Bayındır, Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve olmaya da devam ettiklerini belirtti. Bayındır, "Elimizden geldiğince amatör spor kulüplerimize ve sporculara destek veriyoruz. Bu desteğimiz de her zaman devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Üzümlüspor Kulübü Başkanı Ali Ece de Üzümlüspor olarak bu sezon kendilerine ait bir futbol sahası olmamasına rağmen dış sahalarda mücadele verip 1.Küme A Grubu'nu şampiyon olarak tamamladıktan sonra play off grubuna yükselme başarısını gösterdiklerini, ardından bu grupta oynadıkları iki maçı da kazanarak bir üst lige yükselmeyi garantilediklerini belirtti.

Ece, play off grubunda son maçlarını ise aynı puana sahip olan averajla önde oldukları Ülkümspor'la yapacaklarını bu karşılaşmayı da kazanarak Beyşehir'i önümüzdeki yıl da katılacakları Süper Amatör Küme'de en iyi şekilde temsil etmenin gayretinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Ece, Belediye Başkanı Adil Bayındır'a takıma ve kulübe bugüne kadar verdiği desteklerden ötürü de teşekkür etti.

Ziyaret, toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.