Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Üyeleri 8’inci Kez Buluştu

BEYŞEHİR - Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Üyeler Buluşması’nın bu yıl 8’incisi düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Anamas Konukevi’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı derneğin proje ve faaliyetlerinden söz etti.

Derneğin 11 yıllık bir geçmişe sahip bir sivil toplum kuruluşu olduğunu anlatan Büyükkafalı, her yıl düzenledikleri geleneksel üyeler buluşmasının 8’incisinde yeniden üyelerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Dernek bünyesinde treeking ve doğa yürüyüşleri, fotoğraf kulübü ile bisiklet topluluğunun da faaliyet gösterdiğine dikkati çeken Büyükkafalı, bu yıl da her yıl olduğu gibi ilçe genelinde oldukça iddialı ve ses getiren etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Bunların bazılarının Türkiye genelinde de dikkat çeken ve ilk kez olan etkinlikler olduğunu vurgulayan Büyükkafalı, Beyşehir’in son dönemde ise yerli ve yabancı çok sayıda bisiklet tutkununun görmek istediği, ziyaret ettiği ve konakladığı bir rotası haline geldiğine dikkati çekti.

Etkinlik anlamında oldukça başarılı olduklarına inandıklarını ve 7’den 77’ye herkesin de bunu söylediğini ve konuştuğunu anlatan Büyükkafalı, bunun ise dernek faaliyetlerine destek veren katkı sunan sponsorlar sayesinde olduğunu vurguladı.

Büyükkafalı, “Tüm sponsorlarımıza ve etkinliklerimize destek veren Beyşehir Belediyemize de teşekkür ediyorum.Bu dernek ve faaliyetleri bizlere inanan siz değerli üyelerimiz ve sponsorlarımız sayesinde inanın yürüyor. Onun dışında maddiyatla bir işimiz yok. Katkı sunan, destek verenlere şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan üyelere dernek ve bünyesinde yer alan kulüp ve topluluklar tarafından yürütülen faaliyetlerin yer aldığı görseller izlettirildi.

Buluşma üyelere arabaşı çorbası ikramı ve müzik etkinliği ile son buldu.