Beyşehirli Veteriner Hekimlerden Manavgat'ta Anlamlı Destek

BEYŞEHİR - Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınından etkilenen hayvan sahiplerine Beyşehirli veteriner hekimler destek olabilmek için yardım eli uzattı.

Beyşehir'de faaliyet gösteren veteriner hekim kliniklerinden Manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarından zarar gören besicilerin ve hayvan sahiplerinin ihtiyacı olan sağlık ve hayvansal ihtiyaç malzemeleri ilçeye gönderildi.

Veteriner Hekim Necati Bilgi, meslektaşları adına yaptığı açıklamada, Beyşehirli veteriner hekimler olarak yangından etkilenen hayvanların ve hayvan sahiplerinin bir nebze de olsa yanında olabilmek ve acılarını paylaşıp yaralarını sarabilmek adına böyle bir mesainin içerisinde olduklarını belirterek, "İlçemiz veteriner hekimleri olarak, fiziki olarak imkanı olanlar Manavgat'a gitmek suretiyle bölgeye katkı ve destek sunarken, gitme imkanı bulunmayanlarımız ise maddi ve manevi anlamda bu kampanyamıza destek vermişlerdir. Amacımız, veteriner hekimler olarak yangından etkilenen bütün canların yanında olduğumuzu gösterebilmektir. Allah bir daha böyle bir acı ve felaket yaşatmasın" ifadelerine yer verdi.