CHP Konya Milletvekili Bektaş, Hüyüklüler'le Piknikte Buluştu

HÜYÜK - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Barış Bektaş, Hüyük'de partililer tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Hüyük İlçe Başkanlığı tarafından birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla İmrenler Mahallesi’nin yaylalarında piknik etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan Konya Milletvekili Bektaş, yöre halkı ile gerçekleştirilen etkinlikte birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizinle birlikte olmak her zaman olduğu gibi  bizim için büyük bir onur. Daha önce il başkanı olarak görev yaparken birincisini yapmıştık, şimdi ise ikincisini düzenliyoruz. İnşallah devam ediyor, devam edecek, hasbihal ettiğimiz, güçlendiğimiz gelenekselleşecek bu buluşmalar bir olduğumuz, diri olduğumuz toplantılarımızın Konya’da sembol bir şekilde devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Hüyük İlçe Başkanlığımızın birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek için düzenlediği piknik vesilesiyle Hüyüklü yol arkadaşlarımla buluştum, hem karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk, hem de doğanın tadını çıkardık. Bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapan İlçe Başkanımız Muammer Ünsal nezdinde tüm Hüyüklü hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bektaş, konuşmasında, TBMM’de milletvekili olarak göreve başladıktan sonra çiftçinin, işçinin ve tüm meslek gruplarının Ankara’da kendisini ziyaret edebilmesi, dertlerini anlatabilmesinin yolunu açarak ulaşılabilir bir vekil olarak herkesin sorunlarını dile getirmeye başladıklarını belirterek, bunu da kendilerine oy verilip verilmemesi önemli olmadan sağladıklarını da sözlerine ekledi.