Hadimspor Da Zirveye Ortak Oldu

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda lig mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oluyor.

Beyşehir Belediyespor ile Üzümlüspor arasında oynanan kritik mücadelenin 1-1 sona ermesi en çok 3’üncü sıradaki Hadimspor’u sevindirdi.

HADİMSPOR'DA GÖZLER BEYŞEHİR'DEKİ KRİTİK MAÇA ÇEVRİLMİŞTİ...

Haftayı İçeri Çumra Belediyespor galibiyetiyle tamamlayıp puanını 19’a yükselten Hadimspor, zirvedeki iki takımın 2 puan birden kaybının ardından zirveye ortak oldu.

Beyşehir Belediyespor, berabere biten Üzümlüspor karşılaşması sonrasında kaybettiği 2 puanın ardından puan cetvelinde 19 puan ve averajla üçüncü sıraya gerilerken, Hadimspor ise zirvede 2’inci sıraya yerleşti.

ÜZÜMLÜSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Beyşehir deplasmanında 3 puana çok yakınken, 89.dakikada kalesinde gördüğü golle 1 puanla yetinmek durumunda kalan Üzümlüspor ise 19 puan ve averajla Hadimspor ve Beyşehir Belediyespor’un önünde liderliğini sürdürüyor.

HÜYÜK BELEDİYESİ GENÇLİKSPOR FARKLI GALİP...

Öte yandan, Seydişehir Gücü’nün fikstür gereği haftayı maç yapmadan geçirdiği ligin 9’uncu haftasında oynanan bir başka karşılaşmada ise Hüyük Belediyesi Gençlikspor kendi sahasında konuk ettiği Alibeyhüyüğüspor’u 3-1 mağlup etti.

Bu galibiyetle puanını 6’ya yükselten Hüyük ilçesinin temsilcisi, ligin son sırasından 6’ıncılığa yükseldi.

A Grubu’nda bu haftanın toplu sonuçları şöyle:

Beyşehir Belediyespor 1-Üzümlüspor 1, Hadimspor 1-İçeri Çumra Belediyespor 0, Hüyük Belediyesi Gençlikspor 3-Alibeyhüyüğüspor 1.