Hüyük Belediyesi, Konya Gastrofest’te

HÜYÜK - Hüyük Belediyesi, “Benim Şehrimde Yemek Bir Medeniyettir” sloganıyla Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya GastroFest’teki yerini aldı.

Hüyük Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kalehan Ecdat Bahçesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Konya GastroFest'te stant açtı.

4 Eylül'e kadar sürecek olan Konya GastroFest'te Hüyük Belediyesi, kurduğu stantta Hüyük yöresinin eşsiz lezzetleri ile ilçede yetiştirilen tarım ürünlerinin tanıtımını yapıyor.

Hüyük’ün coğrafi işaretli organik çileği de kurulan stantta ziyaretçilere ikram ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da stantı ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem Emine Erdoğan ile Bakan Kurum’a çilek ikram ederken ünü artık ülke sınırlarını aşan ve birçok ülkeye ihraç edilen coğrafi işaret tescilli ürünün üretimi hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Çiğdem, GastroFest’te açtıkları stant ile ilgili yaptığı paylaşımda, Emine Erdoğan ve diğer ziyaretçilerinin yaptıkları görsellerin paylaşımlarına da yer vererek, “Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen gastronomi festivalinde dünya markası çileğimizi tanıtmaya devam ediyoruz çileğimizi Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye ikram ettik. Etkinliği düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesi başkanımız Uğur İbrahim Altay beye ve her daim yanımızda olan Sayın Bakanımız Murat Kurum beye, Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem beye Ak Parti İl Başkanımız Sayın Hasan Angı beye MHP il başkanımız Sayın Remzi Karaarslan beye ve bütün gönül dostlarına ilçem adına Şükran ve minnetlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.