Hüyük Kaymakamı Çimer, Halkla İç İçe

HÜYÜK - Hüyük İlçe Kaymakamı olarak göreve başladığı günden bu yana vatandaşla iyi ilişkiler kuran Hasan Çimer, bu sıcak ve samimi davranışlarıyla ilçede yaşayan vatandaşların da takdirini topluyor.

Hüyük’te mülki amir olarak göreve başladıktan sonra her daim vatandaşın yanında ve arasında görülen Kaymakam Çimer, kimi zaman takım elbisesi ile resmi programlarda yer alırken, kimi zamanda sivil kıyafetleriyle esnafın, vatandaşın yanında oluyor.

Kaymakam Çimer, vatandaşların sorunlarını dinleyerek onların problemlerini yerinde çözme noktasında mülki amir olarak üzerine ne görev düşüyorsa yapmanın gayretini gösteriyor.

Kaymakam Çimer, bu kapsamda sık sık ilçe merkezindeki mahallelerin yanı sıra dış mahallelerde de vatandaşlarla bir araya geliyor.

Çimer son olarak ilçe pazarında pazarcı esnafıyla bir araya gelirken, “hayırlı işler” dileğinde bulundu.

Pazarcı esnafına hal hatır soran ve sohbet eden Kaymakam Çimer, bu esnada Pazar yerine alışverişe gelen vatandaşlarla da görüşme ve sohbet etme fırsatı buldu. Kaymakam Çimer, kendisine aktarılan talep ve istekleri dinleyerek notlar aldırdı.

Kaymakam Çimer’in bir başka ziyaret adresi de Çamlıca Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden Çimer, vatandaşlardan gelen talep ve sorunları yerinde dinledi.