Hüyük’te Organize Sanayi Bölgesi İçin İlk Adım

HÜYÜK - Hüyük ilçesine Organize Sanayi Bölgesi kurulmak için ilk adım atıldı.

Hüyük'te ilçe protokolü, bölgeye kurulacak organize sanayi bölgesiyle ilgili yatırımcılar ile iş insanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Hüyük Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılara organize sanayi bölgesiyle ilgili bilgi verildi. Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, toplantıda yaptığı konuşmada, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ile istişare ederek çalışmalara başladıklarını belirtti.

İlçenin kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini anlatan Sefer, "Niyet hayır, akıbet hayır. Bize düşen iyi niyet ve samimi gayret. Hüyük Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili ilk toplantımızı yapıyoruz. Bu konuda, bir araya gelip desteğini talep ettiğimiz Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’a da şahsım ve ilçem adına minnettarım. Bu kapsamda, Beyşehir OSB’nin genişleme alanı olarak planlama çalışmalarına başladık. Beyşehir kaymakamımız ve Beyşehir Belediye Başkanımızla istişare ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Hüyük Kaymakamı Ahmet Turan Gel, Beyşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ile Beyşehir OSB Müdürü Mutluk Korkmaz da birer konuşma yaparak yürütülecek çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantının sonunda yöneltilen sorular cevaplandırıldı.