İç Anadolu'nun Aşçıları Beyşehir'de

BEYŞEHİR - Milli eğitim bakanlığı, Taşpakon’a bağlı İçanadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu, üye dernekleri ve Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Meslek Yüksek Okulu Aşçılık bölümü birlikteliği ile gerçekleştirilen “ceketine sahip çık” seminer ve uygulamalı eğitimi Ali Akkanat kampüsünde gerçekleştirildi.
        İşletme Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde Türkiye’nin ünlü aşçı ve şefleri bir araya geldi. Program öncesi açılış konuşmasını Ali Akkanat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr Aziz Öztürk yaptı.
        Öztürk konuşmasında; Okul bünyesinde aşçılık bölümünün yeni açıldığını, bu yıl ilk yılı olduğunu söyledi. Öztürk: Aşçılık bölümünden mezun olacak öğrencilerimizinde en iyi yerlere geleceğinden emin olduğunu belirtti.
        İç Anadolu aşçı ve pastacılar Federasyonu Başkanı Serkan Dursun başkanlığında ilçemize gelen aşçılar, aşçılık konusundaki deneyimlerini ve bugünkü aşçılığın günümüzdeki yerini anlattılar.
       Seminer sonunda mutfakta uygulamalı olarak Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin yapımı gerçekleştirildi.
       Seminere İçanapafed Başkanı Serkan Dursun, Yapader Başkanı Mustafa Çetin, Anpader Başkanı Mahmut Dolmacı, Çanpader Başkanı Emre Geyikçi, Konapad Başkanı Recep Güler, İçanapafed Yönetim Kurulu Üyeleri Emrah Altundağ, Ramazan Ceylan, İsa Beyaz katıldı.



Diğer Fotoğraflar