BEYŞEHİR-Kurban bayramıyla beraber et satışları biten kasaplar, vatandaşın getirdiği etleri işleyerek ekmek paralarını çıkarıyor.
Kurban bayramı sebebiyle lokantalar haricindeki müşterilerine et satamayan kasaplar bugünlerde kıyma çekip, et işleyerek para kazanıyor. Kasap Gökhan Ateş, vatandaşların kurban etlerini kendilerine getirdiğini belirterek, ''Kurban bayramı sonrasında en az 2 ay et satışı duruyor. Biz de boş oturmaktansa kurban etlerini işliyor, kıyma çekiyoruz. Gelen vatandaşı geri çevirmiyoruz. Cüzi ücretler karşılığında etleri işliyoruz'' dedi.
Ateş, kıymanın kilosunu 50 Kuruş’a çektiklerini, etleri pirzola, kuşbaşı ve bonfile haline getirmek içinse kilo başına 2 lira aldıklarını kaydetti.