Kaymakam Çimer, Yılın Son Gününde Çalışanları Unutmadı

HÜYÜK - Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer, 2022 yılının son gününde yılbaşı akşamında halkın esenliği, huzuru ve sağlığı için görevi başında olan kolluk kuvveti mensupları ile sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Kaymakam Çimer, Hüyük Devlet Hastanesi’nin acil servisinde nöbet tutan sağlık çalışanlarının yanı sıra Hüyük Emniyeti Polis Merkezi Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Kaymakam Çimer, yılbaşı gecesi de görevinin başında olan teşkilat mensuplarına kolaylıklar dileğinde bulunarak yeni yılını kutladı.

Kaymakam Çimer’e ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Adem Başaran ile İlçe Emniyet Amiri Komiser Dursun Ali Özer de eşlik etti.

Çimer, ziyaretlerine ilişkin olarak, “Milletimizin esenliği, huzuru ve sağlığı için yılın son gününde de görevinin başında olan çalışma arkadaşlarımızla bir aradayız.” sözlerine yer verdi.

Öte yandan, İlçe Kaymakamı Hasan Çimer, yeni yıl dolayısıyla da bir kutlama mesajı yayımladı.

Çimer’in mesajı şöyle: “Değerli Hüyüklü hemşerilerim;

Ülkemiz ve dünyada yaşanan, kimi zaman mutlu olduğumuz kimi zaman ise hüzünlendiğimiz bir yılı daha tatlısıyla, acısıyla geride bırakarak yeni bir yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Aynı zamanda bu güzel ilçemizde göreve başlama yılım olan 2022 yılında, şehrimiz ve vatandaşlarımız için tüm kurumlarımızla birlikte gayretle, samimiyetle çalışmalarımızı sürdürdük. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında da aynı azim ve kararlılıkla edindiğimiz tecrübelerle hizmetlerimizi sürdürmek için çok daha fazla çalışacağız. Her yeni yıl, bizlere yeni hedeflere, mutlu, huzur dolu yarınlara ulaşmamız için taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. Hüyük’ümüzün her alanda sahip olduğu eşsiz potansiyeli çok daha iyi değerlendirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması için yapılan çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.

Kıymetli Hüyüklüler, değerli mesai arkadaşlarım;

Yılbaşında da mesai mefhumu gözetmeksizin görevi başında bulunacak olan sağlık personelimiz ve güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere kamu ve özel sektör çalışanlarımıza da kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2023 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Hüyüklü hemşerilerime, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”