Mahmut Çay Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Celeboğlu Ortaokulu Oldu

BEYŞEHİR - Beyşehir'de geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden beden eğitimi öğretmeni Mahmut Çay anısına düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvasında şampiyon okul takımı belli oldu.

Final müsabakasını kazanan Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu Voleybol Takımı’nın öğretmenleri ipi göğüsledi.

KAZADA VEFAT EDEN ÖĞRETMEN ÇAY UNUTULMADI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından müşterek olarak organize edilen ve kapalı spor salonunda düzenlenen geleneksel turnuva bu yıl bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden beden eğitimi öğretmeni rahmetli Mahmut Çay anısına gerçekleştirildi.

Final müsabakasını tribünlerden izleyenler arasında beden eğitimi öğretmeni rahmetli Mahmut Çay’ın eşi ve çocukları da vardı.

ÇEKİŞMELİ FİNAL MÜSABAKASI

Öğretmenler arası Mahmut Çay Voleybol Turnuvası’nın finalinde karşı karşıya gelen Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu, rakibi Kamil Akkanat Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nu 3-1’lik setlerle mağlup ederek şampiyon oldu.

Final müsabakasının sonunda kupa ve ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren okulların öğretmenlerine kupa ve madalyaları verildi. Organizasyonda emeği geçen beden öğretmenlerine ise plaketleri takdim edildi.

ŞAMPİYON TAKIMA KUPASINI KAYMAKAM AKPINAR VERDİ

Turnuvada şampiyon olan Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu öğretmenlerine kupası final müsabakasını eşiyle birlikte tribünlerden izleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar tarafından verildi.

Beyşehir Kaymakamı Akpınar, şampiyon takıma kupasını verdikten sonra yaptığı konuşmada, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Maçlarımız çok güzeldi. Seyircimizin coşkusu, enerjisi daha da güzeldi. Şampiyon takımımızı tebrik ediyorum. Turnuvaya katılan tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bu arada final müsabakasını tribünlerden izleyen rahmetli Mahmut Çay’ın ailesi de turnuvada üçüncü olan Ali Akkanat Anadolu Lisesi voleybol takımına kupası verilirken salona davet edildi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI…

Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Cennet, okulda uzun yıllar beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan rahmetli Çay’ın çocuklarıyla birlikte kupayla toplu fotoğraf çektirirken duygusal anlar yaşandı.

Şampiyonada üçüncü olan Ali Akkanat Anadolu Lisesi voleybol takımında görev alan öğretmen Mustafa Demir, kupayı eline aldıktan sonra salonda yere bırakıp taklalar atarak kendisinin de öğretmeni olduğunu belirttiği meslektaşı rahmetli Mahmut Çay’ın duvarda asılı bulunan fotoğrafını eliyle gösterip unutulmaz anlara imza atarken uzun süre alkışlandı.