SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde Mezuniyet Sevinci

BEYŞEHİR - Ali Akkanat Kampüsü'nde düzenlenen törende kürsüye gelen Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekan Vekili Yrd.Doç.Dr. Erkan Akgöz, 2016-2017 eğitim dönemi sonunda fakültenin 4.dönem mezunlarını verdiğini söyledi.

Törende, buruk bir mutluluğu yaşadıklarını dile getiren Akgöz, mezun olacak 20 genci ülkenin önemli ekonomik, sosyal ve kültürel katkı sağlayan turizm sektörüne taze kan ve güç olarak uğurladıklarını söyledi. Konuşmasında, mezun öğrencilere de seslenen Akgöz, öğrenim gördükleri okulun her zaman bir yuvaları olduğunu unutmamalarını da belirtirken, "Başarılarınızla gururlanacağımızı, üzüntülerinize de ortak olacağımızı aklınızdan çıkarmayın, yolunuz ve bahtınız açık olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomaları protokol  ve akademisyenler tarafından verildi. Ardından öğrenciler keplerini hep beraber  havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini aileleriyle birlikte yaşadı.

Törene, SÜ Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dekanı Prof.Dr. Mehmet Zengin, SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO Müdürü Okt.Dr. Oktay Nar, akademisyenler, kurum amirleri, öğrencileri ve aileler katıldı.