Temsilcilerimiz emin adımlarla ilerliyor

BEYŞEHİR - Birinci Amatör Küme B Grubu’nda Beyşehir’i temsil eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı ve Huğluspor deplasman maçlarından galip döndüler.

Konya Birinci Amatör Küme B Grubu’nda Beyşehir’i temsil eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımımız rakip sahada oynadığı karşılaşmada Seydişehir Gücü’nü 3–0, bir diğer temsilcimiz Huğluspor'da Yeni Doğanhisarspor’u 3–1 yenerek haftayı üç puanla kapatan taraf oldular.

Seydişehir Gücü’nün Beyşehir Belediyespor’u konuk ettiği Futbol Takımımız, Sayan’ın penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1–0 bitirdi. İkinci yarıda takımız Metehan ve Bekir’in attığı gollerle maçı 3–0 bitirdi. Öte yandan ilçemizi temsilcimiz Huğluspor, Yeni Doğanhisarspor sahasında ilk yarıyı Yunus’un attığı golle 1-0’la kapattı. İkinci yarıda ise Furkan ve Yunus’un attığı 2. gol ile skoru 3-1 olarak belirledi.

Beyşehir Belediyespor ise bu sonuçla puanını 27’e yükseltti ve puan cetvelinde 4’üncü sırada yer aldı. Huğluspor ise şampiyonluğa emin adımla puanını 35’e yükselterek zirvedeki yerini koruyor. Huğluspor’un bu hafta sonu yapacağı önemli karşılaşması olan Anadolu Kartal’ı maçı öncesi güzel bir moral depoladı.