Temsilcilerimiz, Huğlusporla Sevnirken, Üzümlüspor İle Üzüldük

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta yeni sezon, bugün oynanan ilk hafta müsabakalarıyla başladı.

Süper Grup’ta Beyşehir ilçesini temsil eden ve sahası olmadığı için müsabakalarını Derebucak'ta oynayan Huğluspor sezonun ilk maçında rakibini 3-0’lık net skorla mağlup ederek yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Süper Grup’ta Derebucak’taki müsabakada Kulu Belediyespor’u konuk eden Huğluspor ise ilk devrede peş peşe bulduğu gollerle rakibini farklı skorla yenmesini bildi.

Müsabakaya galibiyet parolasıyla başlayan sarı-siyahlılar, Talip, Durmuş Ali ve Mahir’in attığı gollerle ilk devreyi de 3-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, her iki takımın gol için çabaları skoru değiştirmeye yeterli gelmedi.

Huğluspor, bu galibiyetle sezona iyi bir başlangıç yaparak taraftarlarının da yüzünü güldürdü.

Aynı grupta mücadele veren Beyşehir’in bir başka temsilcisi Üzümlüspor ise Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada rakibi Ömeranlıspor'a 3-2 yenilerek sezona puansız başladı.

Yeşil beyazlılar, ilk yarıda Fatih Ankan ve Ali Arslan'nın gollerine karşılık, Ömeranlıspor'dan Mehmet Çiçek'in golüyle 2-1 önde kapattıkları müsabakada, ikinci yarının uzatmalarında Halil Candemir 90+3 ve Tahsin Yılmaz'ın 90+6'da bulduğu 2 gole karşılık veremeyince sahadan mağlup ayrıldı.

Süper Grup’ta bugün oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Cihanbeyli Belediyespor1-Ülkümspor 3, Akşehirspor 4-Kadınhanı Belediyespor 1. Akören Kültürspor 2-Karapınar Belediyespor 1. Ereğli Ergesspor 0 Ilgın Belediyespor 0.