Haber Detayı
15 Ekim 2015 - Perşembe 22:27 Bu haber 6791 kez okundu
 
Babaoğlu BGRT'yi Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Ak Parti Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir Göl Radyo Televizyonu ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Babaoğlu BGRT'yi Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Babaoğlu’nun ziyaretine; Belediye başkanı Murat Özaltun, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve Parti yöneticileri eşlik etti.
         Babaoğlunun ziyaretinde, Yönetim Kurulu başkanı Hasan Narin ve  Genel yayın sorumlusu Şahin Habir hazır bulundu. Habir ziyaretten dolayı teşekkür etti ve seçim çalışmalarında başarılar diledi.
         Babaoğlu seçim çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. Babaoğlu değerlendirmesinde; doğalgazla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. BOTAŞ  Genel Müdürlüğümüzle görüşerek, nasıl bir proje gelebilir, bunun ön çalışmasını yaptık. En uygun güzergahın Argıthanı’ndan Doğanhisar, Hüyük üzerinden yeni bir hatla gelebileceği, bu hat konusunu çalışmaya başladık
            Daha sonra Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımızla da konuyu görüştük, kendisi BOTAŞ’a talimat verdi, şu anda bu hattın projelendirme çalışması inşallah başladı. İnşallah Beyşehir’imize, Doğanhisar, Hüyük ilçelerimize de doğal gazı getirerek sonuçta amacımıza ulaşır, temiz Beyşehir kavuşuruz.
          Yeni Devlet Hastanesi konusunda da bilgi veren Babaoğlu, şu anda temel atma aşamasında, Türkiye’nin bir ilçe hastanesi olarak en yüksek bütçeli hastanesi yapılıyor. Hakikaten devasa süper bir hastanemiz olacak, bölge hastanesi statüsünde çok değerli bir ilçe hastanemiz olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Ak, Parti, Konya, milletvekili, Mehmet, Babaoğlu, seçim, çalışmaları
Yorumlar
Haber Yazılımı