Haber Detayı
06 Eylül 2021 - Pazartesi 13:54 Bu haber 3436 kez okundu
 
Başkan Altay Zabıta Teşkilatı’nın Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görevli personelle bir araya geldi.
Güncel Haberi
Başkan Altay Zabıta Teşkilatı’nın Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Zabıta Teşkilatı’nın 195’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndaki zabıtalarla bir araya geldi. Başkan Altay, “Görevimiz; şehirdeki düzeni sağlamak, haklı ve haksız arasındaki adaleti korumak, işini düzgün yapan esnafımıza sahip çıkmak, hem ticari hayatın devam etmesini hem de insanımızın rahatça hayatlarına devam edebilecekleri bir şehir oluşturmak. Zor bir görev yapıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Sizlere Konyalılar adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar gösterdiğiniz başarılardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

GÖREVİMİZİ GÜLER YÜZLE YAPMAK ZORUNDAYIZ

Bir şehre girildiğinde o şehrin güzelliğinin parkları, bahçeleri olduğunu ama bir taraftan da düzenin ve intizamının da önemli olduğunu aktaran Başkan Altay, “Konya, Türkiye’nin en güzel, en tertipli şehirlerinden birisi. Görevimizi layıkıyla yürütürken bir taraftan da güler yüzle işimizi yapmak zorundayız. İşlerimizi yaparken nezaketi, Hz. Mevlana’nın şehrinde olduğumuzu unutmadan görevimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte, el birliğiyle yürüteceğiz. Zabıta Haftanızı kutluyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay, Zabıta, Teşkilatı’nın, Kuruluş, Yıl, Dönümünü, Kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı