Haber Detayı
08 Ocak 2016 - Cuma 10:10 Bu haber 8389 kez okundu
 
Başkan Özaltun Toprak’a Sahip Çıktı
BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı Sarıköy Mahallesi’nde ikamet eden Toprak Onur’un ailesinin yaşadığı evi ziyaret etti.
Yaşam Haberi
Başkan Özaltun Toprak’a Sahip Çıktı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süre önce yürüyemez hale gelerek, sadece emekleyerek hareket edebilen ve bu yüzden öğrenim gördüğü okuldaki arkadaşlarından ayrı düşen 8 yaşındaki Toprak Onur’u ailesiyle yaşadığı evinde ziyaret etti.
       Yaşadığı sağlık sorunları yüzünden artık  sadece emekleyerek hareket edebilen  Toprak’ı severek oyuncaklar hediye eden Başkan Özaltun, ailesinden ve evde eğitim veren öğretmeninden rahatsızlığı ile ilgili bilgiler aldı. Toprak’ın ilkokul öğrenimini sürdürürken yaklaşık 7-8 ay önce bilinmeyen bir sebeple yürüme problemi yaşamaya başladığını ve bugüne kadar rahatsızlığı ve yürüme problemi  ile ilgili olarak bir doktor kontrolünden geçmediğini öğrenen Başkan Özaltun, ilgilenilerek tam teşekküllü bir hastaneye götürülmesi  ve  sağlık kontrolünden geçirilmesi talimatını verdi. Özaltun, konuştuğu ve hediye edilen oyuncaklara çok sevinen Toprak’a  “Allah’ın izni ile seni bir yürütebilirsek bilgisayar da alacağım” diyerek bilgisayar alma sözü de verdi.
        Evde eğitim veren ilkokul öğretmeni Kamil Afacan da, Toprak’ın yaşadığı zihinsel ve fiziksel rahatsızlıktan dolayı eğitimine artık evinde devam edebildiğini, hafta içerisindeki belli günlerde evde verilen eğitimin haricinde hafta sonu bir gün de rehabilitasyon merkezine gönderildiğini anlattı.
       Belediye Başkanı Özaltun, Toprak’ın aynı evi paylaştıkları felç hastası olan annesi Rukiye ile çeşitli sağlık sorunları bulunan diğer yakınlarına da giysi yardımında bulundu. Ailenin kaldıkları ev ortamını da inceleyen Özaltun, evde bakım hizmetinden istifade etmeye başlayan ailenin yardım talebi üzerine ikametgahında  fiziki şartlarla ilgili görülen ihtiyaçlarının giderilmesi talimatını da verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Başkan, Özaltun, beraberindeki, meclis, üyeleri, birlikte, ilçeye, b
Yorumlar
Haber Yazılımı