Haber Detayı
21 Şubat 2020 - Cuma 10:41 Bu haber 4545 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi güneşli havaları fırsata çevirdi
BEYŞEHİR - Beyşehir’de, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Belediye ekipleri çalışmalarına daha da ivme kazandırdı.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi güneşli havaları fırsata çevirdi

BEYŞEHİR - Beyşehir’de, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Belediye ekipleri çalışmalarına daha da ivme kazandırdı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kış mevsiminin ortasında olunmasına rağmen ilçe genelinde adeta bahar mevsimini andıran güzel günleri fırsata çeviren ekiplerin yol bakım onarım çalışmalarını ara vermeden sürdürdüğünü belirtti.

Beyşehir ilçe genelinde kış mevsimi nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yollarda kar temizliği, tuzlama vb. gibi karla mücadele çalışmaları için yollarda seferber olduğunu ve bu sebeple bozulan yolların bakım ve onarımına başlandığını anlatan Başkan Bayındır, bu yılın aynı döneminde ise daha farklı yönlerde mesaiye imza attığını söyledi.

Olumlu hava koşulları nedeniyle ekiplerin gerek ilçe merkezinde, gerekse dış mahallelerde yol yapım çalışmalarını ara vermeden devam ettirdiğini vurgulayan Başkanımız, şunları kaydetti. “Ekiplerimiz ilçemiz genelinde bir yandan belirli bir program dâhilinde yürütülen yollara parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da kış mevsimi şartlarının neden olduğu yollardaki bozulma ve tahribata müdahale ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri, yol yapım çalışmalarının yanısıra bölgemizde halihazırda tesbit ettiği güzergah ve noktalardaki tahrip olan yol ve kaldırımlar için seferber olmuş durumda. Bu çerçevede, kilitli parke taşıyla kaplı olan kesimlerde parke tamiri, kaldırımlarda bordür onarımı, asfaltla kaplı olan yerlerde ise yama çalışması yürüten ekiplerimiz, yollardaki drenaj hatlarında da bakım ve onarım faaliyetlerini devam ettiriyor. Yine, yeni açılan ya da kilitli parke veya asfaltla kaplanacak güzergahlarda ise sürücülerin ve vatandaşların çamur ve toz gibi olumsuzluklardan etkilenmemesi için de ekiplerimiz malzeme serimi çalışmalarını yürütüyor.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, güneşli, havaları, fırsata, çevirdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı