Haber Detayı
21 Şubat 2018 - Çarşamba 09:44 Bu haber 7052 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde Çocuklar Eğlenceye Doydu
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde sahnelenen “Karlar Kraliçesi Elsa ve Örümcek Adam” adlı müzikli çocuk tiyatro oyununu izleyen Beyşehirli minik çocuklar adeta eğlenceye doydu.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde Çocuklar Eğlenceye Doydu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde İstanbul Gösteri&Sanat Merkezi tarafından Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen, yaklaşık bir saat süren ve iki seans halinde gerçekleştirilen müzikli  tiyatro oyununa aileleriyle birlikte salonu dolduran Beyşehirli çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

       Beyşehir Belediyesi, dağıttığı biletlerle çok sayıda çocuğa oyunu ücretsiz izleme imkanı sundu.

HAYAL KAHRAMANLARININ CANLI PERFORMANSI BEĞENİ TOPLADI

      Hataların farkına varma ve sorumluluk alma, büyüklere saygı ve sevgi kavramlarının işlendiği oyunda, Beyşehirli minik bedenler Karlar Kraliçesi Elsa, Örümcek Adam, Arı Maya, Mickey Mouse ve Shrek gibi hayal kahramanlarıyla buluşmanın ve canlı performanslarını izlemenin heyecanını yaşadı.

       Animasyon ve lazer şovlarıyla da doyasıya eğlenen çocuklar, gösterinin sonunda sahneye çıkarak hayal kahramanı Örümcek Adam’la birlikte müzik eşliğinde dans etti. Çocuklar, kahramanlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da salonda çocuklarla birlikte tiyatro oyununu izledi. Özaltun, ilçede yaşayan çocuklara yönelik olarak düzenlenen bu tür sosyal etkinlik ve faaliyetlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini söyledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesi, Kültür, Merkezi’nde, Çocuklar, Eğlenceye, Doydu,
Yorumlar
Haber Yazılımı