Haber Detayı
17 Ağustos 2021 - Salı 13:05 Bu haber 7647 kez okundu
 
Beyşehir’de Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 2021 yılı Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) önemli başarı göstererek ilçenin gururu olan Beyşehir’in şampiyon lise öğrencileri altınla ödüllendirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, 2021 yılı Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) önemli başarı göstererek ilçenin gururu olan Beyşehir’in şampiyon lise öğrencileri altınla ödüllendirildi.

Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü İrfan Karabacak; YKS yerleştirme sıralamasında okulda ve ilçede ilk üç dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi nedeniyle düzenledikleri törende biraraya geldiklerini vurgulayarak, “Fetullah Bayır Fen Lisesi olarak ilk binde iki öğrencimiz var. Beyşehir birincimiz okul öğrencimiz Mehmet Yıldız, aynı zamanda Türkiye 831’incisi oldu. Beyşehir ikincisi olan öğrencimiz Ayşe Yaren ise yine Türkiye 879’uncusu konumunda. Beyşehir üçüncüsü olan öğrencimiz Abdülkadir Külçe ise Türkiye sıralamasında 2 bin 319’uncusu olarak yer aldı. Hepsini de tebrik ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Fetullah Bayır Fen Lisesi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Fen Lisesi’nin ilçenin medar-ı iftiharı olan bir eğitim kurumu olduğunu vurgulayarak, “Okulumuzu çok önemsiyor ve daha da büyük başarılar bekliyoruz. Hiçbir başarı tesadüfi olmadığı gibi bu öğrencilerimizin de başarısı tesadüfi değildir. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Adil Bayındır da, başarılı öğrencileri kutlayarak, “Teşekkür ediyorum, sırf başardıkları için değil, arkadan gelecek kuşakları da daha başarılı olmaları yönünde kamçılayacakları için, yolları açık olsun inşallah” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk da, başarıya imza atan tüm öğrencileri tebrik ettiğini ve bu başarının geriden gelecek diğer öğrencileri de motive edeceğine inandığını dile getirdi.

Ödül törenine Kaymakam Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Adil Bayındır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, İlçe Jandarma Komutanı Muhsin Başkaya, Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Sıtkı Küçükbuzcu, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Başarılı, Öğrenciler, Altınla, Ödüllendirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı