Haber Detayı
09 Mart 2018 - Cuma 09:31 Bu haber 5524 kez okundu
 
Beyşehir’de Fotoğraf Sergisi ve Ödül Töreni
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen “Kadının gözünden kadına dair” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar ve sergileme ödülü kazanan eserler düzenlenen sergide fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de Fotoğraf Sergisi ve Ödül Töreni

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Fotoğraf Kulübü’nün işbirliği ile sosyal medya aracılığıyla sanal ortamda düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimler de ödüllerini serginin ardından düzenlenen ödül töreninde aldı.

    Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’ndeki törende yarışmada “süt sağan kadın” temalı fotoğrafıyla birinci gelen Sevgin Cingöz’e ödülünü Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun verdi. Dereceye giren diğer isimlere ödülleri ise programa katılan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, Beyşehir Fotoğraf Kulübü yöneticileri ve meclis üyeleri tarafından verildi.

      Kadına dair fotoğrafların yer aldığı serginin, Taşköprü Aile Çay Bahçesi’ndeki Beyşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir hafta süreyle açık kalacağı belirtildi.akoğlu.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Fotoğraf, Sergisi, ve, Ödül, Töreni,
Yorumlar
Haber Yazılımı