Haber Detayı
06 Ocak 2022 - Perşembe 12:36 Bu haber 6872 kez okundu
 
Beyşehir'de Kablo Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, bir evde yapılan aramada bulunan sanayi tipi makası üzerindeki kablo numunelerinin yapılan kriminal incelemede hırsızlık olayındaki çalınan kablolar ile eşleşmesi hırsızlık şüphelisinin yakalanmasını sağladı.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Kablo Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesine bağlı Kayabaşı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir mermer ocağına ait yüksek gerilim elektrik trafosunda 29 Kasım 2021 tarihinde açıktan bakır kablo hırsızlığı olayı meydana geldi.

Hırsızlık olayının bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, daha önce de hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheli A. A.’nın yerleşim merkezindeki ikametinde arama gerçekleştirdi.

Yapılan aramada bulunan çalınan kablolara uyumlu olduğu gözlenen plastik parçaları ile birlikte hırsızlık olayında kullanıldığı değerlendirilerek kriminal incelemeye gönderilen sanayi tipi makas üzerindeki kablo numuneleri mercek altına alındı.

Yapılan kriminal incelemede makas üzerindeki kablo numunelerinin hırsızlık olayındaki çalınan kablolar ile eşleştiği tesbit edildi.

Çalınan kablo ile kriminal raporu evdeki kablo parçalarıyla aynı olduğunun raporunu da verince şüpheli Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.

İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemleri tamamlandıktan sonra Beyşehir Adliyesine çıkarılan hırsızlık zanlısı A.A. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Kablo, Hırsızlık, Zanlısı, Tutuklandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı