Haber Detayı
12 Kasım 2016 - Cumartesi 09:26 Bu haber 6477 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor Gözünü Karapınar’a Çevrildi
BEYŞEHİR - Konya Süper Amatör Lig’de zirve yarışını sürdüren ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, Pazar günü çıkacağı zorlu deplasmana hazırlanıyor.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor Gözünü Karapınar’a Çevrildi

BEYŞEHİR - Geçen hafta Pazar günü kendi sahasında misafir ettiği lider Ereğlispor’u elinden kaçıran ve son anda kaçan galibiyetle liderlik şansını yitiren mavi-beyazlılar, 13 Kasım Pazar günü deplasmanda Karapınar Belediyespor’la karşılaşacak.

Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda bu kritik müsabakanın hazırlıklarını tamamlayan mavi-beyazlılar, Karapınar’da da galibiyet arayacak.

Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı Antrenörü Adem Yağcıoğlu, takımda geçen hafta yapılan çift kalede sakatlanan Tunahan dışında eksik ve cezalı oyuncu olmadığını vurgulayarak, “Zorlu Karapınar maçına hazırlıklarımızı Salı günü başlayan idman programlarımızla sürdürüyoruz. Hedefimiz Karapınar’da yine galibiyet üzerine kurulu olacak. Bugünkü idmanda yapılacak çift kale maçında futbolcularımızın son performans durumunu görmüş olacağız. Takımımızda form durumu üst düzeyde. İnşallah, Ereğlispor maçındaki oyunumuzu Karapınar’da da sürdürürsek 3 puanı koparan taraf olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz bu maçta da galibiyet ve deplasmanda yine hücum futbolu sergileyeceğiz” dedi.

 Yağcıoğlu, Cuma günkü teknik ve taktik idmanının ardından maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Konya, Süper, Amatör, Lig’de, zirve, yarışını, sürdüren, ilçe, temsi
Yorumlar
Haber Yazılımı