Haber Detayı
23 Ekim 2015 - Cuma 23:00 Bu haber 4482 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor seyircisiyle buluşuyor
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında bu sezon ilk kez seyircisiyle buluşuyor.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor seyircisiyle buluşuyor

BEYŞEHİR - Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan mavi-beyazlılar, ligin 3’üncü haftasına dahil karşılaşmada Kadınhanı Belediyespor’u 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda konuk edecek.
       Antrenör Adem Yağcıoğlu nezaretinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlılar, ilk seyirci buluşmasında gözünü 3 puana çevirdi. Ligdeki ilk galibiyeti almak için bu önemli müsabakaya kilitlenen Martı’da, hazırlıklar tam kadro halinde yürütülüyor.
        Antrenör Adem Yağcıoğlu, Beyşehir seyircisinin de desteğiyle bu kritik müsabakada galibiyet elde edebilmek için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini belirterek, “Bu maçın hazırlıkları kapsamında Salı gününden bu yana idman programımız sürüyor. Salı günü futbolcularımıza yönelik olarak dayanıklılık antrenmanı yaptırırken,  Çarşamba günü Esentepe merdivenlerinde sporcularımıza yine çabuk kuvvet çalışması yaptırdık. Dünkü çift kalenin ardından bugün de şut ve taktik  ağırlıklı bir antrenmanımız olacak. Cumartesi günkü dinlenmenin ardından ise Pazar günü konuk edeceğimiz rakibimizle müsabakaya hazır hale gelmiş olacağız. Şu anda ilçemizde tüm gözler bu müsabakaya çevrilmiş durumda. Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey de sağolsun, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak takım olarak bizlerden desteklerini esirgemiyor. Bu önemli müsabakada 12’inci adam olarak seyircimize çok büyük iş düşeceğine inanıyoruz, o yüzden yine tüm Beyşehirli hemşehrilerimizi bu müsabakada yanımızda olmalarını istiyoruz.”dedi.
        Pazar günkü müsabakanın saat 14.00’te başlayacağı belirtildi.
        Bu arada, Beyşehir Belediyesi ve Kulüp Başkanı Murat Özaltun da,  Beyşehir’de oynanacak Kadınhanı Belediyespor maçında Beyşehir Belediyesporlu futbolculara başarı dileğinde bulunurken, centilmenlik kuralları çerçevesinde seyrine doyum olmayan bir müsabaka izlemeyi arzu ettiklerini söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Konya, 1Amatör, Küme, Süper, Grup’ta, mücadele, veren, Beyşehir, Bel
Yorumlar
Haber Yazılımı