Haber Detayı
08 Eylül 2021 - Çarşamba 18:12 Bu haber 4204 kez okundu
 
Bisikletli Fransız ve Çinli mühendisler Beyşehir’de mola verdi
BEYŞEHİR - Bisikletleriyle yaşadıkları ülkelerden Avrupa turuna çıktılar, 2'si Fransız, 1'i Çinli üç mühendisin yolları ise Yunanistan'da kesişti. Turu Türkiye'de birlikte sürdürüyorlar ve Beyşehir'de mola verdiler...
Yaşam Haberi
Bisikletli Fransız ve Çinli mühendisler Beyşehir’de mola verdi

BEYŞEHİR - Bisikletleriyle yaşadıkları ülkelerden Avrupa turuna çıktılar, 2'si Fransız, 1'i Çinli üç mühendisin yolları ise Yunanistan'da kesişti... Turu Türkiye'de birlikte sürdürüyorlar ve Beyşehir'de mola verdiler...

Türkiye'ye gelen yabancı bisiklet tutkunları için Beyşehir artık olmazsa olmaz seyir rotası haline geldi.

Rotalarını mutlaka Beyşehir'e çeviriyorlar. Çünkü, onları Beyşehir'de çok güzel bir şekilde karşılayan bir Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı ve Beyşehir Bisiklet Topluluğu var.

Bu yabancı misafirlere kapılarını sonuna kadar açarak bir otelde konaklama imkanı sunan bir Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi de var.

Türk misafirperverliğinin en güzel örneği Beyşehir'de en güzel şekilde sunuluyor ve bu misafirperverliğe olan hayranlığı sürekli dile getiriyor bu insanlar gelişlerinde.

Diyorlar ki, 'tura çıktığımız günden beri hep çadırlarda kalıyorduk, Beyşehir'de bizi otelde en güzel şekilde ağırladılar. Çok teşekkür ediyoruz."

Bundan güzel bir şey olabilir mi?

Beyşehir Belediyemizin de tabii ki bu tür organizasyonlarda yabancı misafirlerimize sundukları katkı ve destekleri de unutmamak gerekiyor.

Olumsuz hava şartları nedeniyle yolda mı kaldılar, ya da bisikletleri arıza mı yaptı, hemen bir araç gönderilerek Beyşehir'e ulaşmaları sağlanıyor. Ayrıca, zaman zaman yabancı misafirleri makamında da kabul eden Belediye Başkanı Adil Bayındır, onların ilçeden memnun ve mutlu ayrılmasına imkan sağlıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bisikletli, Fransız, ve, Çinli, mühendisler, Beyşehir’de, mola, verdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı