Haber Detayı
23 Ekim 2015 - Cuma 23:03 Bu haber 4862 kez okundu
 
Büyük projelere imza atmak istiyoruz
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Beyşehir’de büyük hizmet ve projelere imza atmak istiyoruz” dedi.
Güncel Haberi
Büyük projelere imza atmak istiyoruz

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Başkanlığı makamına kısa süre önce nezaket ziyaretinde bulunan CHP Beyşehir İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt’a iade-i ziyarette bulunan Özaltun, Şenyurt’a yeni görevinin hayırlı olması temennisini yineledi. Ziyaretinde, hizmet alanı genişleyen ve 67 mahallesi olan geniş bir coğrafyada Beyşehir Belediyesi’nin hizmet üretmenin gayreti içerisinde olduğunu hatırlatan Özaltun, yerleşim merkezlerinin tamamında hemşerileriyle sürekli bir araya gelerek daima istişare ve diyalog halinde bir çalışma sergilemeye özen gösterdiklerini anlattı.

“HER KESİMİN FİKİRLERİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Bu noktada, Beyşehirliler ile birlikte farklı görüşleri temsil eden kesimlerle, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarıyla da birlikte Beyşehir’in bugünü ve yarınını konuştuklarını aktaran Özaltun, “Onların da fikirleriyle birlikte Beyşehir’e faydalı projeler yapmak içimizden gelen en  büyük arzudur. Geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Teşkilatımızda bir bayrak yarışı ve görev değişimi oldu. Hep şunu söylüyoruz, bu makamlar, mevkiler insanlar kalıcı değil, gelip geçici. Dolayısıyla, bu noktada CHP İlçe Teşkilatı’nda göreve gelen Rıdvan Şenyurt Bey, yönetimi ile birlikte belediye başkanlığı makamına bir nezaket ziyaretinde bulundu. Biz de şu anda iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz” dedi.

Düsturlarının kendilerine verilen görev süresi içerisinde Beyşehirli hemşerilerinin dualarına layık olmak olduğunu da vurgulayan Özaltun, “İnşallah amacımız bu, bu düşünce ile esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve farklı kesim ve görüşten insanlarla görüşmeler yapıyoruz. Onların da Beyşehir’e dönük fikirlerini değerlendiriyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik çerçevesinde Beyşehir’e  faydalı işler yapacağımızı umut ediyoruz” diye konuştu.

“BEYŞEHİR’E HİZMETLER NOKTASINDA BELEDİYE’NİN YANINDAYIZ”

CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, parti teşkilatı olarak Beyşehir’de yapılacak hizmetler noktasında İlçe Belediyesi’nin daima yanında olduklarını söyledi.

Bu düşüncelerini nezaket ziyaretinde de ifade ettiğini hatırlatan Şenyurt, “Bizim önceliğimiz Beyşehir. Bu siyasi yelpazede farklı yerlerde olsak da eminiz siz de öyle düşünüyorsunuzdur, bizim için önce Beyşehir, Beyşehir’e vereceğiniz hizmetler gelir. Bunda her türlü katkıyı sağlayacağız. İnşallah hep beraber omuz omuza ilçemize hizmet vereceğiz” dedi.

Üst siyasette yapılanların yerelde yapılması halinde bunun ayrışmaya yol açacağını da vurgulayan Şenyurt, “AK Parti de, MHP’de bizim partimiz, CHP’de burada ülkenin bir partisi. Biz yerel siyasetçileriz, tabiî ki burada siyasetin gereklerini yapacağız, elbette sizin de bizim de ilkelerimiz var. Biz CHP Teşkilatı olarak Beyşehir’de farklı bir yaklaşım göstermek istiyoruz. Yani, körü körüne muhalefet değil de, iyiyi öneren, kötüyü de tabiî ki beraber tartışacağız. Sonuçta bu bir hizmet yarışıdır. İhtiyaç duyduğunuzda biz her zaman hazırız, Beyşehir’e hizmet noktasında kendimizi feda edebiliriz. Klişe deyimle ben bir Beyşehir sevdalısıyım, hepimiz burada Beyşehir sevdalısıyız.  Bizi daha çok Beyşehir’in yerel siyaseti ve buradaki hizmetler ilgilendiriyor ” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, “Beyşehir’de, büyük, hi
Yorumlar
Haber Yazılımı