Haber Detayı
08 Ekim 2015 - Perşembe 10:17 Bu haber 24662 kez okundu
 
Devlet Hastanesine Uroloji ve İç Hastalıklar Uzmanı
BEYŞEHİR – Beyşehir Devlet Hastanesi iki yeni uzman hekime daha kavuştu.
Sağlık Haberi
Devlet Hastanesine Uroloji ve İç Hastalıklar Uzmanı

BEYŞEHİR - Sağlık Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi’ne iki yeni branşta daha uzman doktor ataması gerçekleştirildi.
        Devlet Hastanesi’nin eksik branşlarına yapılan atamaların ardından Beyşehir’e gelen iki yeni doktor, görevlerine başlayarak hastalara  poliklinik hizmeti vermeye başladı.
        Devlet Hastanesi’ne atanan Üroloji Uzmanı Op.Dr.Nuh Aldemir ile İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Muhammet Limon göreve başlayarak hasta kabulüne başladı.
        NUH ALDEMİR KİMDİR?
        1985 yılında Sivas ilinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Erciyes Üniversitesi Üroloji Kliniği’nde uzmanlığını tamamladıktan sonra 2015 yılında Beyşehir Devlet Hastanesi’ne Üroloji uzmanı olarak atandı.
        MUHAMMET LİMON KİMDİR
        1984 YILINDA Mersin’e bağlı Bozyazı ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini burada tamamladıktan sonra 2004 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenimine başladı.2010 yılında pratisyen hekim olarak Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde görev yaparken, 2011 yılında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Bölümü’nde uzmanlık eğitimine başladı. 2015 yılında iç hastalıkları uzmanı olarak Beyşehir Devlet Hastanesi’ne atandı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, –, Beyşehir, Devlet, Hastanesi, iki, yeni, uzman, hekime, daha, kavuşt
Yorumlar
Haber Yazılımı