Haber Detayı
17 Aralık 2015 - Perşembe 09:55 Bu haber 7056 kez okundu
 
Hüyük’te Lise Tanıtım ve Halkla Kaynaşma Programı
HÜYÜK - Hüyük, İmrenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “tanıtım ve halkla kaynaşma programı” düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Hüyük’te Lise Tanıtım ve Halkla Kaynaşma Programı

HÜYÜK - Hüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda kürsüye gelen Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, “Burada gördük ki, okulda herkes birbirine kenetlenmiş, öğrencisi öğretmeni ve çalışanları ile okul tam bir bütün olmuş tek yürek. Birlikte hareket ediyorlar. Bunu bir okul müdürünün sağlaması çok güzel. Bizler de elbetteki çalışanın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.”dedi.

Okul Müdürü Sibel Orhan da, öğrencilerini bir çiçek bahçesine benzetirken,”Çiçekleri soldurmamak, onları geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışmaya, onlara her alanda rehber olmaya devam edeceğiz.”dedi.

İmrenler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr.Mehmet Eker de konuşmasında, okulun geleceğe yön veren bir vizyonu olduğunu belirtirken, “Biz bu binayı hastane olarak yaptırmıştık. Fakat, daha sonraki süreçte mahallemize böyle bir okul olarak kazandırmış olduk.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından lise öğrencilerinin hazırladığı gösteriler beğeniyle izlendi.  Programda, eğitimin insan üzerindeki faydaları ve toplum üzerindeki etkileri dile getirildi.

Okulun tanışma ve kaynaşma programına, Hüyük Kaymakamı Bayram Türker, İlçe  Belediye Başkanı Mehmet Şahin,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf İpek, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Songul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, şube müdürleri, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HÜYÜK, , Hüyük, İmrenler, Mesleki, Teknik, Anadolu, Lisesi, tarafından, “tanıtım
Yorumlar
Haber Yazılımı