Haber Detayı
01 Temmuz 2015 - Çarşamba 01:39 Bu haber 7758 kez okundu
 
Kızılay’dan Gıda Yardımı
BEYŞEHİR - Türk Kızılayı Beyşehir Şubesi, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi fakir ailelere gıda kolileri yardımı yapmaya başladı.
Güncel Haberi
Kızılay’dan Gıda Yardımı

BEYŞEHİR - Türk Kızılayı Beyşehir Şubesi Başkanı Nurettin Koçer, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı’nın hem ülke genelinde, hem de yurtdışında birçok fakir fukara olan insanların, depremzedelerin ve ihtiyacı olan insanların yardımına koşan bir kuruluş olduğunu hatırlattı.
        Beyşehir’de ramazan ayı münasebetiyle ilçede yaşayan hayırsever vatandaşların kendilerine sağladığı destekle beraber muhteviyatında gıda maddeleri olan yardım kolileri hazırladıklarını belirten Koçer, “Beyşehir’de bu çerçevede 101 yardım kolisi hazırladık. İçerisinde 5’er kilogramlık toz şeker, makarna, ayçiçeği yağı, mercimek ve 1 kilogramlık çay ile  genel merkezimizden gelen kıyma ve kavurmayı da bizler içerisine ekleyerek bu kolileri vatandaşlarımızın da bizleri yönlendirdiği belirlediğimiz ihtiyaç sahibi, fakir fukara ailelerimize dağıtmaya başladık. İnsanlarımızın evlerine kadar bu kolileri götürebiliyoruz.  Amacımız; fakir insanlarımızın bir nebze de olsa ihtiyaçlarına katkı sunmaktır.”dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Türk, Kızılayı, Beyşehir, Şubesi, ramazan, ayı, dolayısıyla, ihtiyaç
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı