Akış ve Bayındır'dan İzmir ziyaretleri

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır'la birlikte İzmir'de faaliyet gösteren Beyşehirli işadamlarına ait bazı firmaları da ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Belediye Başkanı Bayındır, İzmir'de Hatsan, Bey Metal, Erciyes Demir, Konfor, Bambi, Çetmen firmalarını da ziyaret ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Uzayan kollarımızdan birisi olan, Memleketimizin evladı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Mustafa Akış kardeşimle birlikte; hemşehrimiz , İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger bey ve hemşehri işadamlarımız; Hatsan, Bey Metal, Erciyes Demir, Konfor, Bambi, Çetmen firmalarını ziyaret ettik.

Memleket meselelerine sahip çıkan ve her daim yanımızda olan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Mustafa Akış bey bu davranışıyla da yine şehrinin ve hemşehri işadamlarımızın yanında olduğunun güzel bir örneğini sergilemiştir.

İşadamlarımızın öncelikle Avrupa ve Amerika’ya akabinde dünyanın dört bir köşesine yaptıkları ihracatlara ve rakamlarına yerinde şahit olarak gurur duyduk.

Şehrimizin yetiştirdiği değerlerimizle birlikte yine belli dönemlerde, ülkemizin her köşesindeki hemşehri işadamlarımıza yönelik bu ziyaretlerimiz devam edecektir.

Ziyaretlerimize öncülük ve eşlik eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Mustafa Akış beye, Haydar Dutak beye ve Mustafa Bayındır beye, ziyaretlerimizde bizleri ağırlayan İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger beye ve hemşehri işadamlarımızın her birisine ayrı ayrı şehrim adına teşekkür ediyorum."