Başkan Akbıyık’tan Ramazan Bayramı Mesajı

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Mustafa Akbıyık, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akbıyık mesajında;  “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Bu duygu ve düşüncelerle sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara sağlıklı bir şekilde ulaşmak temennisiyle, tüm hemşerilerimizin ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.