Beyşehir’de Geleneksel Bayraklı Doğa Yürüyüşü
BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi Uniportal Topluluğu tarafından düzenlenen geleneksel bayraklı doğa yürüyüşü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Anamas Dağı’nın eşsiz doğasında düzenlenen etkinlikte katılımcılar; Kurucuova, İslibucak Ormanı ve Kekik Yaylası rotasında yürüyüş yaptı. Doğayla iç içe gerçekleştirilen organizasyon, bayraklı yürüyüş konseptiyle hem milli bayram coşkusunu hem de doğa sevgisini bir araya getirdi.
Son anda yaşanan bazı aksiliklere rağmen etkinlik sorunsuz şekilde tamamlanırken, organizasyona destek veren Adil Bayındır’a teşekkür edildi. Ayrıca etkinliklere katkı sunan Albero Grup’tan Mehmet Ali Gürbüz, organizasyona destek veren İsmail ve yürüyüşte öncülük yapan Tuna Berkay Kamış da unutulmadı.
Yetkililer, etkinliğe katılan tüm doğaseverlere teşekkür ederek, geleneksel hale gelen bayraklı doğa yürüyüşlerinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirtti. Etkinlik, Beyşehir’de doğa sporlarına olan ilgiyi artırırken, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.