Beyşehir’de Hanımlara Yönelik Vaaz Ve İrşat Faaliyetleri Sürüyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Müftülüğü, kadınlara ve kız öğrencilere yönelik vaaz, sohbet ve eğitim programlarını aralıksız sürdürüyor.

Beyşehir Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ve dış mahallelerde kadınlara, kız öğrencilere ve ailelere yönelik yürütülen vaaz ve irşat faaliyetleri yoğun şekilde devam ediyor.

ADRB Vaizi Fatma Pehlivan ve Vaiz Melek İleri tarafından gerçekleştirilen programlar kapsamında camilerde, Kur’an kurslarında ve çeşitli eğitim ortamlarında sohbet ve bilgilendirme faaliyetleri düzenleniyor.

Çalışmalar çerçevesinde öğrenci ve velilere yönelik seminerler, 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik mahremiyet eğitimleri, cami sohbetleri ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) sohbetleri gerçekleştiriliyor.

Programlarla dinî ve ahlaki değerlerin güçlendirilmesi, aile bilincinin geliştirilmesi ve toplumda dinî konularda farkındalığın artırılması amaçlanıyor.

Beyşehir Müftülüğü, toplumun farklı kesimlerine ulaşmayı hedefleyen vaaz ve irşat çalışmalarını önümüzdeki süreçte de sürdürecek.