Beyşehir’de Peş Peşe Meydana Gelen Kazalarda 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de meydana gelen dört ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Kazaların üçü aynı gün içinde kısa aralıklarla gerçekleşti.
İlk kaza, Beyşehir-Antalya kara yolunun 4. kilometresinde Suriye uyruklu R.Ş. yönetimindeki 06 MB 1003 plakalı otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücüyle birlikte araçta yolcu olarak bulunan E.S. (38), B.S. (6) ve A.S. (8) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bir diğer kazada Hacıarmağan Mahallesi’ndeki Antalya Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 YB 2727 plakalı otomobil, kavşakta sürücü kursuna ait 42 AOP 993 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü kursu aracı içerisinde bulunan Z.K. ve A.A. yaralandı. İki yaralı da sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Zincirleme kazada ayrıca iki park halindeki otomobilde de hafif maddi hasar meydana geldi.
Bir diğer kaza ise Beyşehir-Konya kara yolunun 21. kilometresindeki Üçpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu Udey El İbrahim’in kullandığı 07 AVS 523 plakalı cip, bir dinlenme tesisi önünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti. Yol kenarındaki çöp konteynerine çarpan araçta sürücü ağır yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve kalbi duran sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Son kaza ise Beyşehir Otogar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. 83 yaşındaki N.A.’nın kullandığı üç tekerli motosiklet, seyir halindeyken kontrolden çıkarak devrildi. Kazada motosikletten savrularak düşen sürücü yaralandı ve Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Yetkililer, sürücüleri özellikle hız ve dikkatsizlik konusunda uyararak, trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekti. Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor.