Beyşehir Şoförler Odası Başkanı Faruk Aydın'ın Acı Günü

BEYŞEHİR - Beyşehir Şoförler, Nakliyeciler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Aydın'ın kardeşi Muharrem Aydın Antalya'da yaşanan elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, Manavgat ilçesi Çakış Mahallesi-Serik-Manavgat D400 kara yolu çıkış kavşağı mevkisinde meydana geldi. Feci kazada 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Serik istikametinden Manavgat yönüne seyir halindeki Muharrem Aydın (56) idaresindeki 07 YAV 44 plakalı kamyon ile İsmail Erdem idaresindeki 07 EYS 07 plakalı tur otobüsü çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile kamyon yolun sağında bulunan bariyerlere çarparak şarampole yuvarlanırken, tur otobüsü ise 300 metre ile yol üzerinde durdu.

Kazada kamyon sürücüsü Muharrem Aydın kamyonun şoför mahallinde sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi.

O sırada araçta yanında bulunan oğlu Ramazan Aydın ile tur otobüsünde bulunan yabancı uyruklu kimlikleri henüz tespit edilemeyen 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis, Jandarma, İtfaiye ve Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri kamyondan itfaiye ekipleri yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartılan Ramazan Aydın ile otobüste bulunan 5 yaralıyı olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Serik ve Manavgat’taki hastanelere kaldırdı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Muharrem Aydın'ın Beyşehir'e getirilecek cenazesinin bugün doğum yeri olan Dumanlı Mahallesi'nde öğle namazına müteakip defnedileceği öğrenildi.

Merhuma Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve oda başkanı Faruk Aydın'a başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.