CHP, Beyşehir ve Hüyük'te Vatandaşlarla Buluştu

BEYŞEHİR - Beyşehir ve Hüyük ilçelerinde esnaf ziyaretiyle pazarda vatandaşlarla buluşan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’dan oluşan heyet, vatandaşın sorunlarını dinledi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ile birlikte olan heyete CHP Beyşehir İlçe Başkanı Sefa Akar, CHP Hüyük İlçe Başkanı Muammer Ünsal, ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Hüyük ve Beyşehir’de vatandaşlarla buluşan CHP heyeti, öncelikle esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluşup, sorunları dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Bekir Yaman, gıda fiyatlarındaki sürekli artışa değindi.

Bu artışların vatandaşları olumsuz etkilediğini ve bu sebeple birçok kişinin alışveriş yapmakta zorlandığını vurgulayan Yaman, yaptıkları ziyaretlerde vatandaşın en büyük şikâyetinin geçim sıkıntısı olduğunu ifade ettiğini savunarak, “Artık oyalamanın yerine, yaşanan sorunları çözerek esnafımızı ve vatandaşlarımızı rahatlatacak adımlar atılmalıdır. Hayat pahalılığının önüne geçilmelidir,” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerin, CHP'nin yerel yönetimlerle iletişim kurma ve halkın sorunlarına duyarlılık gösterme amacını taşıdığını belirten Yaman, ekonomik krizin ve yüksek enflasyonun herkes üzerinde derin etkiler bıraktığını da sözlerine ekledi.