'Kadın Gözüyle Kadına Dair' Fotoğraf Yarışması

BEYŞEHİR - Beyşehir’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen sadece kadınların katıldığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimlere ödülleri verildi.

Beyşehir Kültür, Turizm ve Doğa Derneği bünyesinde kiBeyşehir Fotoğraf Kulübü tarafından gerçekleştirilen “kadın gözüyle kadına dair” adlı fotoğraf yarışmasının sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren eserlerin sahipleri düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

Beyşehir Milli Parklar Şefliği Ziyaretçi Tanıtım Merkezi’nde düzenlenen törende Beyşehir Fotoğraf Kulübü Yöneticisi Tuğba Us Bilir, günün anlam ve önemine ve yarışmaya ilişkin yaptığı konuşma ve bilgilendirmelerin ardından kendi yazdığı kadınlara özel şiirini okudu.

Dereceye giren ve sergileme ödülü kazanan isimlere ödüllerinin verilmesi sonrasında sergi açılışı Beyşehir Belediye Başkan Vekili Aslıhan Öztulum ve kadın davetliler tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

Katılımcılar daha sonra fotoğraf yarışmasında derece elde eden ve sergileme kazanan fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdi.

Programa, Beyşehir Belediye Başkan Vekili Aslıhan Öztulum, Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın eşi Nigar Bayındır, Nüfus Müdürü Nevin Özpınar, Beyşehir Kültür, Turizm ve Doğa Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Saniye Göker ile kadın davetliler katıldı.