Kurucuovalılar'dan sağlık çalışanlarına teşekkür plaketi

BEYŞEHİR - Konya Kurucuovalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Beyşehir'in Kurucuova Mahallesi'nde bulunan sağlık evinde görev yapan sağlık personeline salgınla mücadelede gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özen, Kurucuova Mahallesi Sağlık Evi'ni ziyaret etti. Ziyarette, Kurucuova Mahallesi Aile Hekimi Dr.Fazıl Mehmet Bağcı ile sağlık evi ebesi Derya Aksu Erdem'e plaket vererek pandemi sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Özen, şunları kaydetti:

"Ülkemiz. yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla zor bir dönemden geçiyor. Beyşehir'imizin Kurucuova Mahallesi'nde de hep yaşlı nüfus kaldı. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerde, gerek pozitif vakaların, gerekse temaslılarının takibinde bizzat evlerine kadar gidip takip ve kontrollerini yapan sağlık çalışanlarımızdan sürekli olarak övgüyle söz ediliyor. Mahallemiz, bu süreçte çevredeki yerleşim yerleriyle kıyaslandığında en az vaka sayısının olduğu yerlerden birisi haline gelmiştir. Dernek yönetim kurulu olarak aldığımız kararla, sağlık çalışanlarımızın bu fedakarlığı ve özverili çalışmalarına bir plaket takdimiyle teşekkür etmek istedik. Bu vesile ile hem sağlık çalışanlarımızı mesai yaptıkları yerlerinde ziyaret edip, sorunlarını dinledik. Hem de şükran ve minnet duygularımızı ifade ettik. Çalışmalarında başarı temennisinde bulunduk. Allah'ım onlar gibi tüm sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet versin, yardımcısı olsun."