Liderlik Koltuğu El Değiştirdi!

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyespor deplasmanda Hadimspor’a 3-1 mağlup olurken, Üzümlüspor Alibeyhüyüğüspor’u 3-0 yendi

Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda sezonun sonuna yaklaşılırken, zirvede kıran kırana geçen bir lig mücadelesi yaşanıyor.

Beyşehir ilçesinin temsilcileri Beyşehir Belediyespor ile Beyşehir Üzümlüspor’un play off grubuna kalma mücadelesi verdiği A Grubu’nda, 12’inci haftaya dahil oynanan karşılaşmalarda Hadim deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla maç fazlasıyla lider olarak giden Beyşehir Belediyespor, rakibine 3-1’lik skorla yenilerek talihsiz bir mağlubiyet aldı.

Bu mağlubiyet mavi-beyazlıları hem 3 puandan hem de liderlik koltuğundan etti.

Beyşehir Belediyespor’un en yakın takipçisi olan Üzümlüspor, dış sahada karşılaştığı kümede kalma savaşı veren Alibeyhüyüğüspor’u 3-0 mağlup ederek zor bir deplasman maçını daha geride bıraktı.

Haftayı 3 puanla kapatan ve puanını 25’e yükselten Üzümlüspor’da liderlik koltuğunu bir hafta sonra averajla yeniden devralmanın sevinci yaşandı.

Üzümlüspor’un gollerini 33.dakikada Beykay Tülek, 75.dakikada Metehan Vurucu ve 90.dakikada Ali Arslan kaydetti.

Beyşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Hadimspor, elde ettiği bu galibiyetle puanını 23'e yükseltip zirveye daha da yaklaşırken play off grubuna kalma iddiasını da sürdürdü.

Beyşehir ekibi ise Hadim deplasmanından puansız dönerek play off şansını son maçlara bıraktı.

Hüyük Belediyesi Gençlikspor’un fikstür gereği maç yapmadığı haftada oynanan diğer bir karşılaşmada ise İçeri Çumra Belediyespor Seydişehir Gücü’nü 2-1 mağlup etti.

BEYŞEHİRLİ TARAFTARLARDAN RAKİP TRİBÜNLERE TEPKİ!

Öte yandan, ligde play off mücadelesi veren 3 takımdan birisi olan Hadimspor’a karşı deplasmanda alınan mağlubiyet Beyşehir Belediyespor camiasında büyük üzüntü yaratırken, müsabakayı izlemek ve takımına destek vermek için Hadim ilçesine giden Beyşehirli taraftarlar ise yine centilmenliği ile ön plana çıktı ve takdir topladı.

Beyşehir Belediyespor’a gönül veren taraftar grubu İçerişehir Tayfa’dan yapılan açıklamada, müsabakada özellikle maç boyunca rakip tribünlerden Beyşehir Belediyesporlu futbolculara yönelik yapılan çirkin tezahürat nedeniyle rakip takım seyircilerine tepki gösterildi.

Beyşehir Belediyesporlu taraftarlar, maçtan sonra sosyal medyadan yaptıkları değerlendirmelerde rakip takım seyircilerini kınayan açıklama ve yorumlarda bulundular.

Müsabakanın bitiş düdüğünün ardından yaşanan gerginlik ise daha büyük olaylar yaşanmadan önlendi.