Haber Detayı
25 Mayıs 2024 - Cumartesi 23:17 Bu haber 96551 kez okundu
 
78. AK Parti Beyşehir ilçe danışma meclisi gerçekleştirildi
Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı ,78.Danışma Toplantısını gerçekleştirdi.
Siyaset Haberi
78. AK Parti Beyşehir ilçe danışma meclisi gerçekleştirildi

Ak Parti İlçe Teşkilatında yapılan toplantıya Konya Milletvekili Tahir Akyürek,Konya İl Başkan Yardımcıları,İlçe Bşk.Kahraman Şanal,,Bld.Bşk.Adil Bayındır,Bld,Bşk Yrd.Mustafa Balıklı,Bld.Meclis Üyeleri,Ak Parti  İlçe yönetimi,ve vatandaşlar katıldı.

78 ncisi yapılan Danışma meclisi toplantısında, Kürsüye gelen Ak Parti İlçe Bşk.Kahraman Şanal yaptıgı konuşmada;Bu güne kadar Ak Parti olarak ilçeye verilen sözlerin arkasında olduklarını zamanla Beyşehir e beklenilen yatırımların geleceğini söyledi.

Beyşehir bizim için çok önemli ,yatırım ve hizmet konusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor,İlçede çok güzel bir uyum var,bir yanda İlçe Bld. Bşk. nımız Adil Bayındır ın tecrübe ve deneyimleri ,diğer taraftan Ak Partinin içinde yetişmiş donanım ve ivme kazanmış ilçe Başkanımız Kahraman Şanal  var,ümit ediyorumki Ak Parti, Bld.Başkanıyla,İlçe Başkanı ve parti yönetiminin çalışkan kadrosuyla, ilçede çok büyük hizmetler gerçekleştirecekler dedi.

Belediye Başkanı Adil Bayındır ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; ilçemizde iyi bir ekip oluşturduk.Hizmetleri,yatırımları takip ediyor,ilçemiz için Beyşehir için bıkmadan usanmadan  çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: 78., AK, Parti, Beyşehir, ilçe, danışma, meclisi, gerçekleştirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı