Haber Detayı
01 Mart 2024 - Cuma 17:52 Bu haber 28409 kez okundu
 
Adil Bayındır'dan SKM Önünde Gövde Gösterisi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Adil Bayındır'dan SKM Önünde Gövde Gösterisi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bayındır, 31 Mart’ta yapılacak olan yaklaşan yerel seçimler öncesi sahada yürüttüğü çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Hem ilçe merkezinde hem de dış mahallelerde düzenlenen programlar çerçevesinde vatandaşlarla buluşan Bayındır, Seçim Koordinasyon Merkezi önünde akşam saatlerinde kendisine destek vermeye gelen coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

SKM önüne yüzlerce araçlık konvoyu ile gelen,  vatandaşların ellerinde yaktığı meşaleler ve sevgi gösterileri ile karşılanan Bayındır  burada yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğe dair önemli mesajlar verdi.

"BU BİRLİKTELİK OLDUKTAN SONRA..."

“Bu birliktelik olduktan sonra Beyşehir’de aşılamayacak engel, getirilemeyecek hizmet yoktur” diye konuşmasına başlayan Bayındır, “Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte her zaman sahada olmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam.”dedi.

Beyşehir’de gittiği her yerde  karşılaştığı yoğun ilgi ve teveccüh nedeniyle hemşehrilerine teşekkür eden Bayındır,  zaman zaman “Dik dur eğilme, Beyşehir seninle” ve “Adil hizmet, Adil başkan"  sloganlarıyla kesilen konuşmasını şöyle sürdürdü:

"DURMAK YOK YOLA DEVAM, DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR"

 “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın gücüyle, Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle, Milletvekillerimin omuz vermesiyle ve siz şehrimin güzel insanlarının teveccühü ile bu şehrin amelesi olmanın onurunu yaşıyorum. Beyşehir benim aşkım, benim sevdam. Rabbime beni Beyşehir’imize hizmetkar ettiği için hamd ediyorum. Bizleri seçim koordinasyon merkezimizde karşılayan aziz Beyşehirli hemşehrilerim, Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın izni ile birlikte daha gidecek çok yolumuz var.”

Bayındır’ın sahada yürüttüğü çalışmalara AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyeleri ve partililer de katılarak eşlik ediyor.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Adil, Bayındır'dan, SKM, Önünde, Gövde, Gösterisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı