Haber Detayı
23 Kasım 2023 - Perşembe 23:25 Bu haber 109913 kez okundu
 
AK Parti Beyşehir, Aday Adaylarını Tanıttı
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, düzenlediği İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım toplantısında başvuruda bulunan 5 ismi bir araya getirdi.
Siyaset Haberi
AK Parti Beyşehir, Aday Adaylarını Tanıttı

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, düzenlediği İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım toplantısında başvuruda bulunan 5 ismi bir araya getirdi.

Ak Parti’den Beyşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yapan 5 isim, ilçe teşkilatında gerçekleştirilen tanıtım toplantısında ilk kez aynı karede yer aldı.

AK Parti’de 9 Kasım tarihinde başlayan ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı süreci 22 Kasım’da sona erdi.

Başvuruların son bulmasının ardından AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal başkanlığında, İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy, il yönetim kurulu üyesi ve bölge koordinatörü Muharrem Akkaya’nın da nezaret ettiği, İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.

İlçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlığı mensupları, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarının da katıldığı toplantıda, 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Beyşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için AK Parti’den müracaat eden 5 isim açıklandı.

Bu isimlerin başvuru sırasına göre AK Parti eski ilçe başkanı Recep Elkin, Mustafa Balıklı, Adil Bayındır, Ali Çankaya ve Hüseyin Muşmal olduğunun kamuoyu ile paylaşıldığı toplantıda, “Türkiye Yüzyılı'nda Beyşehir için birbirinden kıymetli aday adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verildi.

Belediye Başkanlığı aday adaylarının konuşma yaparak kendilerini teşkilat üyelerine tanıttılar. Toplantı sonunda partililer ilk kez parti teşkilatında bir araya gelen 5 aday adayı isimle birlikte objektiflerin karşısına geçti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, Beyşehir,, Aday, Adaylarını, Tanıttı,
Yorumlar
Haber Yazılımı